Greenery

Főoldal/Címke Greenery

Greenery – Az ébredő természet zöldje

Greenery – Az ébredő természet zöldje, pontos fordításban “zöld lomb”színt választották a Pantone színpaletta 2017-es év színének. A Greenery felfrissít, és újraéleszti az érzékeket, az új kezdeteket szimbolizálja.

Az ébredő természet-a lombok zöldje, átitatva a sárgás-zöld árnyékával, ami felidézi a tavasz első napjait. A ropogós zöld leveleket, a természet zöldjeinek felébredésével, és megújulásával. Ilyenkor helyre áll a természet rendje, virágba borulnak a lombok.

Vegyünk egy mély lélegzetet, és hagyjuk, hogy hasson ránk ez a minden ízében élet érzés. A Greenery – a természet tömény eszenciája.

Greenery – Az ébredő természet zöldje

Szerző: |2018-11-29T08:20:41+00:00február 7th, 2017|Kategóriák: Életstílus, Lakberendezés|Címkék: , , , |

Greenery - Az ébredő természet zöldje, pontos fordításban "zöld lomb"színt választották a Pantone színpaletta 2017-es év színének. A Greenery felfrissít, és újraéleszti az érzékeket, az új kezdeteket szimbolizálja. Az ébredő természet-a lombok zöldje, átitatva a sárgás-zöld árnyékával, ami felidézi a tavasz első napjait. A ropogós zöld leveleket, a természet zöldjeinek felébredésével, és megújulásával. Ilyenkor [...]

Lakberendezés

Otthonok, üzletek, irodák, és egyéb belső- és külső terek lakberendezése; tervek, dekorációk készítése, eladósorba került lakások, házak felkészítése, előkészítése eladásra. Lakberendezési ötletek, és lakberendezési tanácsok. Konténerházak, mobilházak berendezése.

Életstílus

Segítség mindennapi életünk megoldásaihoz, a vidámabb, boldogabb életért. Meditáció, meditációs párnák, jóga, és jógapárnák. Csakra, és a csakrák színei. Spiritualitás, ezotéria. Kreativitás, DIY, csináld magad. Ékszerek, fülbevaló, karkötő. Kert, otthon, lakás. Utazás, vitorlázás, kódlobogós párnák, hajós párnák.

Go to Top