konténerház

Főoldal/Címke konténerház

Konténerház
A konténerház legszerethetőbb tulajdonsága a mobilitás, (mobilház) ami kevés házról mondható el, felpakolható a vándorcirkusz, és továbbállhatunk vele. Legtöbben mégsem ezért választják a konténerházakat, a legfőbb érv, még mindig az ára, és időtakarékossága. Azonban, ha kényelmes, kellemes és dekoratív házat szeretnénk erre is költeni kell, és nem is készül el pillanatok alatt.  Mivel a variációs lehetőségei végtelenek, első körben az elrendezést kell megtervezni. Hány darab konténert szeretnénk, és milyen elrendezésben. Ha ezt kitaláltuk, és sikerült is ennek megfelelő konténert vásárolnunk, jöhet a többi.

Lakókonténer berendezése

Szerző: |2018-11-29T08:20:47+00:00május 9th, 2016|Kategóriák: Életstílus, Lakberendezés|Címkék: , , , , , |

A keskeny, és hosszúkás lakókonténer házak millió ötletet rejtenek magukban, és ettől ilyen nagyszerűek. Ha csak egy lakókonténert veszünk, és ebben próbálunk minden életterületet belesűríteni, nagyon kreatívnak kell lennünk, ugyanakkor nagyszerű feladat. Lakókonténer berendezése Ha gyakran, és sokat főzünk-sütünk, akkor célszerű a konyhai részt a háló résztől távolabb tenni, és elengedhetetlen egy nagy teljesítményű [...]

Konténerház, mobilház

Szerző: |2018-11-29T08:20:48+00:00április 11th, 2016|Kategóriák: Életstílus, Lakberendezés|Címkék: , , |

Konténerház, Mobilház Bele vagyok szeretve a konténerházakba. Most ez az új őrület. Nálunk persze közel sem jön ki olyan olcsón, mint külföldön, de ennek ellenére még mindig jó alternatíva lehet egy hétvégi ház helyett, vagy akár lakóházként is, megfelelő felszereltség mellett. A konténerház legszerethetőbb tulajdonsága a mobilitás, (mobilház) ami kevés házról mondható el, felpakolható [...]

Lakberendezés

Otthonok, üzletek, irodák, és egyéb belső- és külső terek lakberendezése; tervek, dekorációk készítése, eladósorba került lakások, házak felkészítése, előkészítése eladásra. Lakberendezési ötletek, és lakberendezési tanácsok. Konténerházak, mobilházak berendezése.

Életstílus

Segítség mindennapi életünk megoldásaihoz, a vidámabb, boldogabb életért. Meditáció, meditációs párnák, jóga, és jógapárnák. Csakra, és a csakrák színei. Spiritualitás, ezotéria. Kreativitás, DIY, csináld magad. Ékszerek, fülbevaló, karkötő. Kert, otthon, lakás. Utazás, vitorlázás, kódlobogós párnák, hajós párnák.

Go to Top