rosegold

Főoldal/Címke rosegold

A rosegold feltűnése a lakberendezésben, múló divathóbortnak tűnt, azonban évek óta meghatározó eleme lett a lakberendezésnek. A rózsaszín arany színt, ékszerekben, és ténylegesen arany használati tárgyaknál, az arany és réz ötvözeteként érik el. Így egy színes arany tárgy sosem lehet olyan magas karátszámú, mint a tiszta arany. A tiszta 100% arany definíció szerint 24 karát, míg a különféle ötvözetekkel kevert aranyak, mint a rosegold is, kevesebb, mint 18 karát lehet.

Rosegold a lakberendezésben

Szerző: |2018-11-29T08:20:39+00:00szeptember 6th, 2017|Kategóriák: Lakberendezés|Címkék: |

A rosegold feltűnése a lakberendezésben, múló divathóbortnak tűnt, azonban évek óta meghatározó eleme lett a lakberendezésnek. A rózsaszín arany színt, ékszerekben, és ténylegesen arany használati tárgyaknál, az arany és réz ötvözeteként érik el. Így egy színes arany tárgy sosem lehet olyan magas karátszámú, mint a tiszta arany. A tiszta 100% arany definíció szerint 24 [...]

Lakberendezés

Otthonok, üzletek, irodák, és egyéb belső- és külső terek lakberendezése; tervek, dekorációk készítése, eladósorba került lakások, házak felkészítése, előkészítése eladásra. Lakberendezési ötletek, és lakberendezési tanácsok. Konténerházak, mobilházak berendezése.

Életstílus

Segítség mindennapi életünk megoldásaihoz, a vidámabb, boldogabb életért. Meditáció, meditációs párnák, jóga, és jógapárnák. Csakra, és a csakrák színei. Spiritualitás, ezotéria. Kreativitás, DIY, csináld magad. Ékszerek, fülbevaló, karkötő. Kert, otthon, lakás. Utazás, vitorlázás, kódlobogós párnák, hajós párnák.