A vegetáriánus ételek frissek, modernek, izgalmasak, és változatosak is lehetnek, ha fantáziával, és kellő tapasztaltsággal bíró séfek vagyunk. Mi magyarok előszeretettel eszünk húst-hússal, de szinte rajtunk kívül nincs a világon még egy ország, ahol ennyi húst fogyasztanának mint nálunk. Ha a vegetáriánus étrend elég változatos, sokszor napok telnek el, anélkül hogy húsos ételt készítenék, és meglepve tapasztaljuk, hogy nem is hiányzott. A nagyvilág legfinomabb ízeit átölelő, friss és minőségi alapanyagokat felhasználó vegetáriánus konyha teljesen egyenértékű lehet húsos társaival.

Tojásfestés hagymahéjjal

Szerző: |2018-11-29T08:20:41+00:00április 10th, 2017|Kategóriák: Életstílus, Gasztronómia|Címkék: , |

A tojásfestés hagymahéjjal az egyik legolcsóbb, és legautentikusabb tojásfestési forma. Hamarosan húsvét, és ilyenkor mindig elkap tojásfestési láz.  Évről-évre minden húsvét előtt átrágom a különféle tojásfestési technikákat, átrágom a legújabb trendeket, de a klasszikus, hagyományőrző hagyományok is előkerülnek mindig. Van írókánk, hát ezt a műfajt nem ajánlom kezdőknek, aztán lehet csak simán tollal kiszínezni [...]

Mézeskalács

Szerző: |2018-11-29T08:20:43+00:00november 29th, 2016|Kategóriák: Gasztronómia|Címkék: , , |

A mézeskalács mindig a karácsony hírnöke. Dekorációs célra, és édességként is megállja a helyét. Érdemes már karácsony előtt néhány héttel megsütni, mert eleinte kemény, és egy-két hét múlva puhul finomra. Advent időszakában nagyon jó elfoglaltság, bevarázsolja otthonunkba a karácsony hangulatát, és illatával betölti a lakást. Nekünk rengetegféle sütiszaggató formánk van, jártunkban-keltünkben itthon és külföldön mindig [...]

Lakberendezés

Otthonok, üzletek, irodák, és egyéb belső- és külső terek lakberendezése; tervek, dekorációk készítése, eladósorba került lakások, házak felkészítése, előkészítése eladásra. Lakberendezési ötletek, és lakberendezési tanácsok. Konténerházak, mobilházak berendezése.

Életstílus

Segítség mindennapi életünk megoldásaihoz, a vidámabb, boldogabb életért. Meditáció, meditációs párnák, jóga, és jógapárnák. Csakra, és a csakrák színei. Spiritualitás, ezotéria. Kreativitás, DIY, csináld magad. Ékszerek, fülbevaló, karkötő. Kert, otthon, lakás. Utazás, vitorlázás, kódlobogós párnák, hajós párnák.

Go to Top