A vegetáriánus ételek frissek, modernek, izgalmasak, és változatosak is lehetnek, ha fantáziával, és kellő tapasztaltsággal bíró séfek vagyunk. Mi magyarok előszeretettel eszünk húst-hússal, de szinte rajtunk kívül nincs a világon még egy ország, ahol ennyi húst fogyasztanának mint nálunk. Ha a vegetáriánus étrend elég változatos, sokszor napok telnek el, anélkül hogy húsos ételt készítenék, és meglepve tapasztaljuk, hogy nem is hiányzott. A nagyvilág legfinomabb ízeit átölelő, friss és minőségi alapanyagokat felhasználó vegetáriánus konyha teljesen egyenértékű lehet húsos társaival.
Tojásfestés hagymahéjjal
A tojásfestés hagymahéjjal az egyik legolcsóbb, és legautentikusabb tojásfestési forma. Hamarosan húsvét, és ilyenkor mindig elkap tojásfestési láz. Évről-évre minden húsvét előtt átrágom a különféle tojásfestési technikákat, átrágom a legújabb trendeket, de a klasszikus, hagyományőrző hagyományok is előkerülnek mindig. Van írókánk, hát ezt a műfajt nem ajánlom kezdőknek, aztán lehet csak simán tollal kiszínezni [...]