Ismét adventi koszorúkészítő workshop -ot tartok! A workshop 2017. december 2-án lesz, advent első vasárnapja előtti szombaton 10-14 óráig.  Idén a Budai Alkotóműhely és Mozgásstúdió ad otthont nekünk az alkotáshoz.

A workshop alatt mindenki elkészítheti saját adventi koszorúját, elsajátíthatja a koszorúkötést minden részletében. Az alapanyagokat biztosítom, és az elkészített adventi koszorúját mindenki hazaviheti.

Megtanulhatod a koszorúkötés törvényszerűségeit, és elsajátíthatod az a képességet, amivel megtanulod látni és létrehozni a szépet. A tökéletes adventi koszorú megkötése művészet, és a workshop elvégzése után, már mindez a tudás a Tiéd lesz.

A workshop ára: 12.000.-, mely tartalmazza az eszközök használatát, és a koszorúkötéshez (közepes méretű koszorúalap és kiegészítői) szükséges hozzávalókat, finom teát és kekszet a hangulathoz, és az alkotáshoz, valamint az oktatás díját.

Gyermekbarát alkotói nap, így elhozhatod gyermekedet, gyermekeidet is! (8 éves kortól ajánlott, kizárólag szülői felügyelettel!)

JELENTKEZEM

Az anyagok biztosítása részedre, és a tanfolyamon való részvételed, csak a részvételi díj befizetése után válik véglegessé.

(Előleg befizetése esetén is biztosíthatod helyedet a workshopra, mely a díj 50%-a. Ebben az esetben kérlek jelentkezz e-mailben az info@belsohely.hu címen! Köszönöm 🙂 )

Gyertek ketten, és készítsetek 2 db koszorút kedvezményes áron!

Családi csomag 2 fő részére: 20.000.-, (2 db koszorút készíthettek), és ha elhozod barátnődet, barátodat, szintén kedvezményben részesültök!

Barátság csomag: 20.000.-/két fő részére, (2 db koszorút készíthettek).

A facebook -on az esemény részleteit itt követheted.

Pénzt visszautalni, csak abban az esetben áll módomban, ha találsz magad helyett valakit. Megértésedet köszönöm!

JELENTKEZEM