Greenery – Az ébredő természet zöldje, pontos fordításban “zöld lomb”színt választották a Pantone színpaletta 2017-es év színének. A Greenery felfrissít, és újraéleszti az érzékeket, az új kezdeteket szimbolizálja.

Az ébredő természet-a lombok zöldje, átitatva a sárgás-zöld árnyékával, ami felidézi a tavasz első napjait. A ropogós zöld leveleket, a természet zöldjeinek felébredésével, és megújulásával. Ilyenkor helyre áll a természet rendje, virágba borulnak a lombok.

Vegyünk egy mély lélegzetet, és hagyjuk, hogy hasson ránk ez a minden ízében élet érzés. A Greenery – a természet tömény eszenciája.

A mindennapi modern életbe alámerülve vágyunk a természet nyújtotta békére. A Greenery – Az ébredő természet zöldje, elhozza otthonunkba a természet békéjét, nyugtató és békés hatással bír. Segítségével belevethetjük magunkat a természet szépségeibe, és a természettel való egységbe.

A Greenery színt nem véletlenül választották a 2017-es év színének. Évek óta látható az a tendencia, miként folyik vissza az elvárosiasodott életünkbe a természet. Hat a természet hiánya az építészetre, a városfejlesztésekre, az életmódunkra, és a lakberendezésre is. Amit az urbanizáció által elvesztettünk, az vissza kúszik máshol, máshogy… például a színeken keresztül. A letisztult természetközeli trendek kerülnek előtérbe, hiszen az emberek vágyják a természet közelségét.A Pantone 2017-es év színével a Greeneryvel ezt a hiányt avatott pótolni. Az ébredő természet zöldje egy mindenütt jelen lévő színárnyalat, és az egész világon, mindenhol-mindenkinek ugyanazt jelenti, a megújulást, az újrakezdést, az egységet a természettel. Ez a szín a szenvedély és az életerő üdvözlése.

A Greenery egy “szín-pillanatfelvétel”, ami éppen zajlik globális kulturális szinten, egy hangulat kifejezéseként, egyfajta hozzáállásként az élethez. Élj egységben a természettel, hiszen a természet TE magad vagy, és itt az idő a felébredésre! Mutasd meg magad!