Fürdőszoba 7.

Fürdőszoba

Fürdőszobában a szürke, és a natúr fa szín tökéletes találkozása. Sokak számára kissé sötét, és komor hatású, de ugyanakkor elegáns, maszkulin jellegű fürdőszoba. A “lebegő” bútorok nagyon jól tágítják a teret azzal, hogy nincs földkapcsolatuk, így a szem falig tud futni a burkolaton. A design, és praktikum rendkívül ideálisan találkozik ebben a térben, van bőven “pakolós helyünk”, mégsem zsúfolt a tér. A hosszú támlájú székek kitűnő törölköző tartók, ugyanakkor rájuk lehet ülni, tárolásra is alkalmasak, és még nagyon mutatósak is. Viszonylag nagy ablakfelületünk van, ami az amúgy sötét hatású burkolatot ellensúlyozza, mint ahogy a világos színű faltól-falig fa padló, ami melegséget ad, az amúgy rideg hatású fürdőszobának. Kissé vonalas, de nagyon jól megszerkesztett fürdő, kellemesen tágas térben.

Fürdőszoba 8.

Fürdőszoba

Kis tér-maximális térkihasználtság. Türkiz-barna, és a  fehér kombinációjával, érdekessé, és vidámabbá tehetjük, színes kiegészítőkkel. A félig csempézett fürdő, szellősebb hatású, nem nyomja össze az amúgy is szűk teret. A fehér-világos nyír kombinációjú bútorok világos, és tiszta hatást keltenek. Egyszemélyes tér, okos döntéssel egyszemélyes mosdóval, hiszen ez a fürdő méreteiből adódóan nem lenne alkalmas arra, hogy egyszerre több embert is kiszolgáljon.

Fürdőszoba 9.

Fürdőszoba

Belvárosi ház fürdőszobája, tágas tér, nagy belmagasság. Nagy ablak, világos tágas tér, mely nem indokolja a fehér csempét, hiszen ez a helység igazán elbírt volna némi színt, melyet itt csak a színes törölközők adnak. A padlótól-plafonig csempézés tanácsos lehet, hiszen ezek a régi házak hajlamosak a dohosodásra, akkor is ha körültekintően lett szigetelve a helység. A kívül futó csövek is a belvárosi lakások sajátjai, mely itt is látható. Ezek elrejtésére léteznek különböző trükkök, azonban a mai ipari jellegű irányzatok lényegeként, pont a láthatóság a cél.

Ezzel ellentétben a lábaskád, és az íves ablak a romantikusabb vonalat képviseli.

Fürdőszoba 10.

Fürdőszoba

Beton jellegű padló, és burkolat, zöld mintás cementlap kombinációval.  A zuhany a fürdő burkolatával egybeépített, lejtéssel a víz megfelelő lefolyásáért. Világos-nyír lebegő bútorok, modern tér, keleties burkolat találkozása. Egyszerűen tökéletes a dupla mosdó, az ipari jellegű tér, és a Marrakesh cemet lapok harmóniája. Nekem egyedül a zuhanyfüggöny sántít ebben a térben, de az összhatást, még ez sem tudja elrontani.

Fürdőszoba 11.

Fürdőszoba

Kis lakótelepi fürdő, szűk térrel, szűk lehetőségekkel. A fekete-fehér mintás padlóburkolat, melyet felfutattak az épített zuhanykabin szemközti falán, kiváló megoldás arra, amikor a burkolattal lehet játszani. Mivel itt a kis területből adódóan a bútorokkal, és egyéb kiegészítőkkel nem lehetett volna megbolondítani a fürdőt, így ez tökéletes választás volt.

Fürdőszoba 12.

Fürdőszoba

A kék, és fehér játéka, a víz, és a tisztaság szimbólumaiként. A padló patchwork jellege miatt vidéki ház hangulatát árasztja, amihez nem feltétlenül kellett volna plafonig csempézni a fali burkolatot. A létra-polc a lábaskád, a kovácsoltvas kiegészítők, a dupla mosdó, a mosdószekrény és a mosdó feletti tükör, mind-mind a vidék hangulatát idézik, mindezt azonban letisztult skandináv stílusban.

Fürdőszoba 13.

Fürdőszoba

Világos, türkiz, metrócsempés romantikus 🙂 Ez a zuhanyzós fürdő kellemes pasztell-türkiz falszínével, és a fehér metrócsempe kombinációjával, a fekete-fehér burkolattal megadják a tér alaphangulatát. A kovácsoltvas jellegű kiegészítők, és a zuhanyfüggöny-törölköző hasonló mintázata romantikus vidéki fürdővé varázsolják, kellemes, és harmonikus. Fényes nagy ablakos, és színeiben is világos, beragyogja a fény a teret. Nincs túl zsúfolva, szellős, kellemes.

Fürdőszoba 14.

Fürdőszoba

Kényelmes, tágas fürdő, halvány lilás-rózsaszín pasztell falszínnel. A lambériázott fal kellemes barátságos vidéki stílusban, lábas káddal, fenyőbútorokkal.Csak a zuhanynál csempézett rész, szándékosan jellegtelen csempével, jól kiegészíti az amúgy jól átgondolt teret. A mosdó alatti szekrény fehér színe elüt a többi szekrény színétől, ez nem túl szerencsés, harmonikusabb lenne azonos színű bútorokkal. Ezt leszámítva, szerethető, és otthonos.

Fürdőszoba 15.

Fürdőszoba

Férfias, maszkulin fürdő, egyenes vonalú, jól átgondolt berendezéssel, letisztult modern stílusban. A sötétbarna-fekete, és a fehér ellentétének kombinációjára épülő design, jól átgondolt alapokra épül. Kis térben, maximális térkihasználtság. A mosdó feletti burkolat megtöri a fehér “csendjét”, harmóniában a padlóval. A bambusz kiegészítők a kellemes letisztult keleties hatást erősítik.

Fürdőszoba 16.

Fürdőszoba

A metrócsempe, és a cementlap örök kombinációja, a sötét, és világos játékával, igazán egyedi és “dögös” fürdőt eredményez. Kényelmes, tágas tér, melyet bátran burkolhatunk vadabb cementlapokkal, nem nyomják agyon a teret. Praktikus, és jól rendezhető szekrényekkel, elegánsan egyedivé varázsolják ezt a pazar fürdőt.

Fürdőszoba 17.

Fürdőszoba

Világos, légies tér, sok-sok tükör, és üvegfelülettel. Nem túl nagy, de nagyon okosan berendezett fürdő, dupla mosdóval, leülésre is alkalmas épített zuhanykabinnal. A tükrök, és az üvegfelületek tovább tágítják az amúgy szűkebb teret. Jól esik a szemet végigfuttatni az ablakig, ami üvegtéglával lett beépítve a kívülről érkező fürkésző tekintetek ellen.

Fürdőszoba 18.

Fürdőszoba

Romantikus hangulatú folyami kővel borított padlózattal. A kő, és a fa kombinációja abszolút fehérben. A tisztaság és a tengerparti élet megjelenítése, az állandó nyarat, és a napsütést hozzák el otthonunkba. Érdemes az anyagokkal, és a színekkel játszani, fantasztikus hatásokat érhetünk el vele, melyekkel lelkünket is rendbe tehetjük egy ilyen fürdőben, egy fárasztó nap után.

Fotók forrása: IKEA