Lakberendező tanfolyam egyéni órákkal

Főoldal/Tanfolyamok/Lakberendező tanfolyam egyéni órákkal

Lakberendező tanfolyam egyéni órákkal

45 000 Ft

Lakberendező tanfolyam – egyéni órákkal

Egy különleges lakberendező tanfolyam részese lehetsz, ahol a lakberendezés elméleti, és gyakorlati tudásanyagának megszerzésén túl, kibontjuk még jobban kreativitásod, felfedezheted a Benned rejlő végtelen lehetőségeket! A tanfolyam célja, hogy biztos lakberendezői szaktudást sajátíts el, és olyan alapokat kapjál, hogy magabiztosan képes legyél saját otthonod berendezésére, átrendezésére, kreatív képességeidet közösen erősítve. MERJ VÁLTOZTATNI!

Kategória: Címke:

Leírás

Miért hoztam létre ezt a tanfolyamot? Lakberendezői munkám során sokszor szembesülök azzal a ténnyel, hogy a legtöbben tulajdonképpen tudják már mit szeretnének lakásukkal, házukkal, vagy akár teraszukkal, kertjükkel, de nem tudják rendszerbe szedni, és nincsenek tisztában a lakberendezés gyakorlati, funkcionális oldalával. Ott lapul Bennük a kreativitás, de elnyomják magukban, és nem hagyják kibontakozni. Legtöbbször csak egy-egy találkozó, megbeszélés szükséges, és már el is indultak az úton egyedül. Hiszen ki tudhatná jobban, hogy milyen térben, enteriőrben szeretnél élni, mint Te saját magad? Ebben leszek segítségedre, úgy, hogy végül a siker a Tiéd lesz! Jelentkezz, és tanuld meg hogyan lesz lakásodból otthon! Saját lakásod, házad, vagy leendő otthonod kialakításán is dolgozhatunk közösen a tanfolyam ideje alatt!

A tanfolyam tematikája, felépítése:

-A lakberendezés alapjai, elméleti, és gyakorlati kisokos -Alaprajz olvasás lakberendezői szemmel -“Láss ne csak nézz!” Térlátás, térszervezés, szakszerű, és ötletes térkihasználás, kis terek-nagy terek-tetőterek, ergonómia -Hasznos és praktikus terek kialakítása -Kreatív éned felszabadítása! 🙂 …És sok-sok gyakorlat!!!

-Színek az enteriőrben, színterápia, a színek hatásai -Felöltöztetjük a teret! Falfestékek, falfestési technikák, optikai játékok, tapéták, burkolatok, lakástextíliák, szaniterek

-Családi terek -A nappali, mint közösségi tér, a minőségi együtt töltött idő helyszíne -“Az vagy, amit megeszel!”-de nem mindegy hol készíted el, kivel és hol fogyasztod el! -A konyha, mint az alkotás és kreativitás helyszíne -Az étkező, mint társas tér -Önmagad és családod igényei, az igények összefésülése

-ÉN terek, magánélet, privát terek -Hálószoba, gyerekszoba, dolgozószoba, fürdők, és mosdók -Funkcionalitás, praktikum, kényelem, és harmónia négyese -Életkor specifikus tervezés, és ötletek -Együtt élünk, de mégis külön, avagy a magánszféra tisztelete, az énidő, és alkotói terek fontossága a lakberendezésbe

-…és amire soha-senki nem készít fel! (Mesteremberek, az ember és a kivitelezés kapcsolata) -Mennyire vagy gyakorlatias? -Tanácsok a gyakorlatiasság eléréséhez -Mit? Hogyan? Mennyiért? -Költségkímélő DIY tárgyak, ötletek -Készítsd el saját magad! -Dekorációk, kiegészítők

Jelentkezz MOST az Egyéni órás Lakberendező Tanfolyamra, itt minden segítséget megkapsz, minden Rólad szól!

Miért jó az egyéni lakberendezés tanfolyam? Az egyéni órákon minden figyelmem rád irányítom, specifikusan tudunk a Te egyéniségedhez igazodva haladni, és a Te ritmusodban tudsz tanulni. Az egyéni órákon közösen berendezhetjük otthonod, és minden segítséget megkapsz, hogy erre később egyedül is képes legyél.

A tanfolyam 2 alkalmas (2×5 óra időtartamban)

A tanfolyam ára: 45.000.-

Kérlek, ha ismersz mást is, akit érdekelhet küld el neki is 🙂 Köszönöm!

Ha bármi kérdésed, kérésed lenne, keress bizalommal! 🙂

Várlak a tanfolyamon sok szeretettel!

Buza Edit

Lakberendező, dekoratőr, tértervező, tanfolyamszervező

06-30-2141447

info@belsohely.hu

(A résztvevő által lemondott tanfolyam díját visszaadni nem áll módomban, a tanfolyam egy későbbi alakalommal pótolható.)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lakberendező tanfolyam egyéni órákkal” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Lakberendezés

Otthonok, üzletek, irodák, és egyéb belső- és külső terek lakberendezése; tervek, dekorációk készítése, eladósorba került lakások, házak felkészítése, előkészítése eladásra. Lakberendezési ötletek, és lakberendezési tanácsok. Konténerházak, mobilházak berendezése.

Életstílus

Segítség mindennapi életünk megoldásaihoz, a vidámabb, boldogabb életért. Meditáció, meditációs párnák, jóga, és jógapárnák. Csakra, és a csakrák színei. Spiritualitás, ezotéria. Kreativitás, DIY, csináld magad. Ékszerek, fülbevaló, karkötő. Kert, otthon, lakás. Utazás, vitorlázás, kódlobogós párnák, hajós párnák.

Go to Top