Egyedi kézzel készült design fülbevalók, melyeket akkor készítek, amikor valami mondandóm van. Minden fülbevalónak lelke van, tele vannak pozitív érzésekkel és gondolatokkal. A gyöngyök, és kiegészítők gondos válogatás, és kincskeresés után kerülnek egy-egy fülbevaló díszítőjeként a kompozícióba. Ezeket az egyedi design fülbevalókat, melyekből csak 1-1 darab van, újrahasznosított kávékapszulákból készítem, mert a környezettudatos élet, elengedhetetlen ahhoz, hogy békében élj Önmagaddal és a Földdel. Minden nap teszek érte valamit, hogy gyermekeink is élvezhessék még  Földünk szépségeit.

Aprólékos munkával, szeretettel, és örömmel fűzöm, és hajlítom azért, hogy Te “Ragyogj Benne!”

Viseld egészséggel!

Cím

Lakberendezés

Otthonok, üzletek, irodák, és egyéb belső- és külső terek lakberendezése; tervek, dekorációk készítése, eladósorba került lakások, házak felkészítése, előkészítése eladásra. Lakberendezési ötletek, és lakberendezési tanácsok. Konténerházak, mobilházak berendezése.

Életstílus

Segítség mindennapi életünk megoldásaihoz, a vidámabb, boldogabb életért. Meditáció, meditációs párnák, jóga, és jógapárnák. Csakra, és a csakrák színei. Spiritualitás, ezotéria. Kreativitás, DIY, csináld magad. Ékszerek, fülbevaló, karkötő. Kert, otthon, lakás. Utazás, vitorlázás, kódlobogós párnák, hajós párnák.

Go to Top