Ülőpárna

Főoldal/Ülőpárna

A Life ülőpárna család azért jött létre, hogy egészségesebb, és vidámabb legyél…
A legfrissebb kutatások szerint sokkal többet tehetsz azzal az egészségedért, ha napi legalább fél órát földön ülve töltesz. Legjobb, ha ezt törökülésben teszed, de ha nem az sem baj. Íme 5 érv, hogy miért is teszel jót a testednek, lelkednek, ha a földön ülsz:

A földön ülés javítja a testtartást, és erősíti a gerinc melletti izmokat. Amikor a földön ülsz, nem tudsz egyszerűen rosszul ülni. Földön ülve a testtartásod automatikusan helyreáll, a hátad kiegyenesedik, a gerinc megnyúlik, a vállak hátrahúzódnak, és megszűnnek mindazok a nyűgök és fájdalmak, melyeket a rossz testtartás eredményez, és amit az egész napos kötelező széken ülés okoz.
Mert nem széken ülésre lettünk tervezve… Már kezdetektől széken kell ülnünk, kisgyermek korunktól kezdve. Az iskolai éveket elérve, napi 8-10 órát ülünk széken, majd az irodában, munkahelyeden. Napjainkra sokkal több a gerinc problémákkal, és a hátfájással küzdő gyermek is. Így már napi 1-2 óra földön üléssel rengeteget tehetsz a gyermeked egészségéért, és a saját egészségedért is.
A földön ülve az izmok a háti, hasi, és medence izmok megnyúlnak, elősegítve az emésztőrendszer ellazulását. Ha ezeket az izmokat rendszeres nyújtásnak tesszük ki, azok rugalmasabbá vállnak, és egészségesebbé tesznek.
A Preventív Kardiológiai Intézet tanulmánya szerint azok az emberek, akik a földön ülve képesek külső támasz nélkül felállni, nagy valószínűséggel tovább élnek. Ez azért van, mert ahhoz, hogy valaki ebből a helyzetből segítség nélkül felálljon, nagyfokú rugalmasságra, és az altest erejére van szükség.
És ne felejtsük azt sem, hogy a földön ülés nyugtatja az elmét, és ellazítja az idegeket!

Ugye, milyen jól hangzik?

Mindezektől is “megóvod” magadat, és gyermeked, amikor nem engeded, hogy földön ülve játsszon, olvasson, éljen, és amikor az alábbi kifogásokkal állsz elő: …rémesen elzsibbad a lábam, …rettenetesen fáj a hátam, a derekam, …könnyen felfázom, …és még sorolhatnánk.

Hogy választ adjunk ellenérveidre, emiatt fejlesztettünk ki egy minden tekintetben tökéletes párnát, amin nem csak, hogy nagyon kellemes ülni, de még, csodásan is mutat otthonodban. Soha többé nem kell aggódnod, amiatt, hogy elzsibbad a lábad, és nem kell féltened gyermekedet sem, hogy felfázik, és amiatt sem, hogy sokat ülsz a munkahelyeden, vagy gyereked a suliban, vagy egyéb foglalkozásokon…

A tökéletes ülőpárna, melyet kifejezetten hosszabb ülésre terveztünk, alulról szigetel, egyenesen tartja a gerincet, és tönkölypelyvával töltve, még kifejezetten lazító, nyugtató hatású is. Csodaszép színekben kapható, így otthonod, a gyerekszoba, foglalkoztató termed, vagy a nappalid teljes értékű bútordarabja is egyben!

A Life Párnák egyedülállóan minden igényt kielégítenek. A Life párnacsalád nagyobb párnái 38 x 18 cm-es tényleges mérettel rendelkeznek. Ezt a méretű ülőpárnát mindazoknak ajánljuk, akik kötöttebb izomzattal rendelkeznek, felnőtteknek, és kamaszoknak, de kisebb gyermekeknek is tökéletes választás. A kisebb 35 x 12 cm-es Life ülőpárnákat lazább izomzattal rendelkező felnőtteknek, és gyermekeknek egyaránt ajánljuk.

A Life ülőpárnák felépítése: vegyszermentes, tisztított  tönkölypelyvával töltött, 100% pamut huzatban lévő belső párna, mely folyamatos kovasav párolgásával fejti ki jótékony hatásait szervezetünkre, nyugtató hatású. Az ülőpárna rendkívül jól illeszkedik, és veszi fel testünk alakját, biztosítva evvel a teljes ellazultság állapotát. A Life ülőpárnák külső huzatai vastag és kiváló minőségű szövetből készülnek, 10 féle színben kaphatóak, magas kopásállóságúak, örök darabok.

Lakberendezés

Otthonok, üzletek, irodák, és egyéb belső- és külső terek lakberendezése; tervek, dekorációk készítése, eladósorba került lakások, házak felkészítése, előkészítése eladásra. Lakberendezési ötletek, és lakberendezési tanácsok. Konténerházak, mobilházak berendezése.

Életstílus

Segítség mindennapi életünk megoldásaihoz, a vidámabb, boldogabb életért. Meditáció, meditációs párnák, jóga, és jógapárnák. Csakra, és a csakrák színei. Spiritualitás, ezotéria. Kreativitás, DIY, csináld magad. Ékszerek, fülbevaló, karkötő. Kert, otthon, lakás. Utazás, vitorlázás, kódlobogós párnák, hajós párnák.

Go to Top