Kerékpár tárolás a lakásban. Szerencsére egyre többen választják közlekedési eszközként a kerékpárt.  A városi stílus “urban style” elengedhetetlen kiegészítőjévé vált a kerékpár, és a kerékpárral való közlekedés. Egyrészt ez egy életérzés, egy életstílus, másrészt praktikum, ha azt a részét vesszük alapul, hogy a tömegközlekedéstől függetlenítheted magad, ha biciklivel jársz. Ebből következően szabadságot és függetlenséget jelent.

A városi kerékpárok általában jó állapotúak, hiszen jó, ha nem hagynak cserben az úton. Ebből következően vigyázni kell rá, így nem teheted ki a teraszodra hóba-fagyba, és nem szívesen hagyod a gangon sem. Így kerül be a biciklid a lakásba. Az otthonodban méreteiből, és formájából adódóan viszonylag nehéz helyet szorítani neki. A legpraktikusabb, ha a lakás belmagassága engedi, a fenti, magasban való tárolás lehetősége. Falra felakasztani, vagy fregoliszerűen felhúzni praktikus, és a legegyszerűbb megoldás. Ha ez a kerékpár súlya, vagy a hely adta lehetőségek miatt nem lehetséges, további ötleteket kell keresnünk.

A bútorok bicikli kompatibilis kialakításában sok lehetőség, és kreativitás  bújik meg, valamint, ha bútordarabként gondolunk a kerékpárra, akárhová elhelyezhető.

Néhány ötletet találtok a képek között, ne szegje kedveteket a kerékpár elhelyezésének problémája, minden megoldható egy kis kreativitással 🙂

Jó tekerést kívánok!